måndag 14 april 2023

the regrets


Jag har en hög med kläder jag slutat använda, skor som är för höga eller sådant som inte passar redo att skänkas vidare eller att säljas. Förra året stod jag på loppisen på Drottningtorget och det var en upplevelse utöver det vanliga. Det känns ju alltid bra att bidra till återvinning av plagg och eftersom jag fyndar en del second hand, vilket alltid är spontana inköp, så händer det att man kommer hem med en del prylar som aldrig används. Det enda man riskerar med att sälja vidare är ju få en känsla av att - om jag haft den där trenchcoaten NU skulle jag använt den hela långa våren... Den borde lagts i 'the maybe pile' istället!

Since I do a lot of bargains second hand, which always is spontaneous buys I also end up with clothes and things that I never use. I think it's a good idea to return them to the second hand cycle and sell them on, as long as you don't afterwards wish you still had them. Like the dark trenchcoat above. Sigh... /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...