lördag 23 juli 2011

bornholmsresan

Bilder: DoYouFancyThis


Vår bornholmsresa var härlig och solig och varm och skön. Första dagen. Vi cyklade från Rönne till Allinge och omgivningarna var så fina att det blev många fotostopp. De andra dagarna regnade och blåste det upp till storm, så då stannade vi inne i vår pappas båt i hamnen och gjorde armband. Vi bjuder även på en bild av oss som ligger bakom DoYouFancyThis. Kajsa och Hanna heter vi och är systrar (för dem som ej snappat upp det). Vi ska försöka vara lite tydligare med vem som skriver vad i fortsättningen. Hoppas ni hänger med :)


Our trip to Bornholm was great and the weather was nice and warm and sunny. The first day.  The other two days it was raining and a bit stormy so we stayed in our father's boat and  made bracelets. We also wanted to show you who DoYouFancyThis really are. We are two sisters called Kajsa and Hanna! We hope you enjoy our blog!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...