måndag 11 juli 2011

vacation plans

Bild: härifrån
Sommarens första riktiga semesterdag har precis börjat. Inget jobb, inga måsten, utan bara lediga och lata dagar framöver. Som jag längtat. Många bloggar verkar hålla semesterstängt och dra ner på takten under sommaren, men jag tror DoYouFancyThis kommer göra precis tvärtom. Det ska fotas, inspireras och planeras! Framöver kommer fler egna foton, engelska texter för utländska besökare och egentligen bara extra allt. Vi vill tacka alla som tittar förbi och hoppas att ni vill följa med även framöver. Trevlig sommardag! 

The first real day of our summervacation is just getting started. Lovely! If you stop by DoYouFancyThis during the summer you will find more photos and more inspiration (and as you noticed all of our texts in english)! Thanks for visiting, and we hope to see you soon! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...