fredag 22 juli 2011

Dublin tip: The Bakehouse


Bilder: DoYouFancyThis
Om du är i Dublin och är sugen på något gott och sött, både matmässigt och inredningsmässigt så ska du besöka The Bakehouse. Det ligger nära Ha'penny bridge på Bachelor's Walk utmed River Liffey och är helt nyöppnat. Ägaren Joannes mormor och morfar hade ett bageri i Dublin på sin tid och nu har hon tagit traditionen vidare, med stil. Älskar Thonet-stolarna och det rutiga golvet. Vi åt scones med sylt och fick jättegott kaffe till frukost här två dagar i rad. 


If you're in Dublin and are looking for a treat you should visit The Bakehouse, who's interiors and pastries are gorgeous. It's close tho the Ha'penny Bridge, on Bachelor's Walk along the river Liffey. I love the Thonet chairs and the black and white floors. We had scones with jam and great coffee here two days in a row. /Haje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...