söndag 24 juli 2011

kelim dream


En stor, mönstrad och hårt knuten kelimmatta ligger överst på min önskelista. De passar fantastiskt bra ihop med vår ljusa skandinaviska stil och bryter av mot allt svart-vitt-naturfärgat, som i den översta bilden. Jag tycker de är hemtrevliga och adderar en bohemisk känsla till de mest strikta och minimalistiska hem. Synd att inte sambon går att övertalas. Alla bilder via The house, utom nr. 5 IKEA Livet Hemma.


A large kelim rug is on the top of my wishlist at the moment. I think it adds something warm and a nice bohemian feel to our minimalistic black-and-white homes in Scandinavia, like in the top picture. All pictures from The house, except for nr. 5 IKEA Livet Hemma/Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...