torsdag 8 november 2022

all work all play

Bilder: Glitter Guide

Finns det någon veckodag som känns mer 'jobb' än torsdag? Då kulminerar liksom veckans to-do och man arbetar på alla cylindrar. Precis som det ska vara, full fart! Därför inspireras jag extra mycket av framgångsrika människor som lyckas med sin verksamhet och som arbetat hårt för det. Som snygga klädmärket Wren och deras glittriga kontor!

Is there any weekday that is more 'work' than thursday? It's like the to-do-list of the week really hits a new high and you work on all cylinders. Like it's supposed to be, right? That's why I'm always very inspired by talented and successful people that started their own businesses and who has worked hard for it. Like good looking clothing label Wren and their office! /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...