onsdag 21 november 2022

masculine?

 
Ett hemma-hos-reportage från Patric Öhlunds hem på Östermalm i Stockholm, hittad via underbara inredningsinspirationsportalen Lovely life. Vid första anblicken tyckte jag verkligen detta återspeglar ett maskulint hem, men vid närmare eftertanke behöver det ju inte alls vara så... Svart-vitt, grafiskt och döskallar behöver ju inte alltid vara förknippat med manlighet. Jag hade absolut kunnat tänka mig att bo såhär, med mörkmålade trägolv, skinndetaljer och metaller. Vad tycker ni?

I found this home via Lovely life and my first thoughts were that this points out a very masculine apartment and interior design. But why is it that I associate black-and-whites, graphics and skulls with manliness, I can definately imagine myself or any other woman living there too... What is your opinion? /Kajsa

2 kommentarer:

  1. Love this appartament!
    Amazing blog dear! Following you on Bloglovin! Hope you'll follow mw back! <3

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...