torsdag 1 november 2022

the graphic design studio
Bilder: The Every Girl 

Jessica Suttons grafiska design-studio är bevis på att man med ganska enkla medel kan skapa en snygg arbetsplats. Synd att inte fler tänker så och vågar förändra sina kontor därute! Jag har dessutom kommit på att jag fortfarande är extremt svag för stora griffelväggar med lite vitt kritdamm. Japp. Fortfarande.

The graphic design studio of Jessica Sutton is proof that you could create nice and modern offices quite easy. I just wish that more offices out there had the guts to change it's interior a bit! I've also realized that I'm still very fond of these large black slate walls, always thought that I'd grow tired of them, but no... /Hanna

1 kommentar:

  1. *sigh* if only my office was more like this it would be so much easier to get out of bed!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...