lördag 22 februari 2014

bildfest: townhouse times two
När man springer på två finfina boenden i Landskrona kan man inte annat än att lägga ut dem båda! Två gatuhus, som det finns flera kanonexemplar av i Landskrona (jag har fina vänner som bor i ett som man aldrig lämnar utan ett starkt ha-begär), men där det ena av de tu sticker ut lite mer än det andra. Vilken är din favorit?

I found two nice townhouses from the same town, Landskrona and couldn't resist posting them both. There is a lot of townhouses in this cozy seaside town in the south of Sweden and I think these two are very good examples - one more different than the other though. Which one do you like the best?

1. Källa, tipstack till Trendenser
2. Källa, tipstack till Mvh Borstahusen

1 kommentar:

  1. the info in this blog gives a good note and make visitors feel at home visiting the blog this one

    distributor jaket kulit

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...