torsdag 6 februari 2014

the forks and knives


Vi är i behov av bestick. Finbestick! I dagsläget är det gafflar och knivar a la grill som åker fram och det känns inte vidare tjusigt, men de är ju bra och vassa. Finns det någon tjusigare variant som är lika vass eller måste funktionen gå före estetiken när det kommer till bestick? Dessa frågor! PS. Tack till fina kusin för bra tips om Marimekko-servetter. Denna veckan kan man fynda fina mattor och denna lampan på samma oväntade ställe!

We need some nice cutlery straight away. I'm growing tired of the ones we use all the time, which are these wooden sharp ones. They do the trick but doesn't look too nice, I think. Can function and aesthetics be combined in silverware? And thanks to my lovely cousin I've found a new source for interior goodies, like the Marimekko napkins above, and like this lamp and these carpets. Tip of the day! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...