torsdag 20 februari 2014

the bring it on


Är du redo? Jag kan inte fatta att om en vecka lite drygt är det Mars och då är våren här officiellt och allt som hör till! Jag firar storslaget redan den 1a med middag på Köttbaren och får sedan avnjuta den hyllade musikalen Jesus Christ Superstar, allt tack vare min fina syster. Tack kära du, i förväg!

Are you ready? It's nearly a week until the new month of March, which means that spring has arrived. I will be celebrating by having dinner at Köttbaren and then on to the musical Jesus Christ Superstar, all thanks to my lovely sister. You are great, thanks a million, little sis (in advance)! /Hanna

1 kommentar:

  1. the article notes that provide information of interest to visitors and make this blog became famous on the internet

    produsen jaket kulit

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...