måndag 17 februari 2014

the japanese guide to scandinavian designVi har blivit omnämnda i en lista med tips på skandinaviska bloggar på den japanska sidan Decornote och eftersom världen är välsignad med Google Translate kan vi även få reda på vad de skriver om oss: "Scandinavian interior blog of two women living in Sweden. Pictures of fashion in addition to interior photos has been published. The photos are inspirational and helpful in ways of styling, accessories, storage and decoration, such as wall arrangements". En sån överraskning! Att man dessutom fick ett par nya fina bloggar att bokmärka får man ju se som bonus, till exempel 79 ideas och From Scandinavia with love.

We were mentioned in a list of Scandinavian bloggers, on the Japanese website Decornote and thanks to Google Translate we can even read what they said about us: "Scandinavian interior blog of two women living in Sweden. Pictures of fashion in addition to interior photos has been published. The photos are inspirational and helpful in ways of styling, accessories, storage and decoration, such as wall arrangements". Thank you! I found a pair of blogs to keep visiting myself, like 79 ideas and From Scandinavia with love. /Hanna

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...