måndag 24 februari 2014

the planning


Visst är det just precis nu som man med frånvarande blick och en bubblande känsla i magen börjar fundera på semester. Sommar, värme och den där lediga perioden varje år som infaller precis när man behöver den som bäst. Är man riktigt djärv klämmer man in en vecka redan i April. Man suktar efter underbara stugor på Mallorca - kombinerat spa och hotell på en sandig strand i Mexico och snygga lägenheter i Brooklyn och inser snabbt att vad det än blir kommer det att bli riktigt bra!

Isn't it that time of year again that you start to plan your summer with such enthusiasm that you hardly even recognize yourself. You look at wonderful cottages in Mallorca, a combined spa and hotel on a sandy beach in Mexico and good looking apartments in Brooklyn and realize that whatever you pick it's going to be a great vacation! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...