torsdag 26 juli 2012

an apartment/holiday home


Bilder: Stadshem
Jag vet att man under sommaren, framförallt på dagar då temperaturen sträcker sig upp mot 28 graders-sträcket, inte ska sitta inomhus. Det gör jag inte heller - ligger förmodligen på stranden just nu, men kan ända känna att när man väl åker hem från dagens soliga utflykter och kryper in i sin lilla varma lägenhet mitt inne i stan vill ta med sig lite av den där avskalade och enkla semesterhus-känslan. Lite som i denna lägenheten, det blir liksom lite mer semester med en lite stökig och enkel lya. Eller vad tycker du?

I know when it's summer and the sun is shining so much that the thermometer reaches up to 28 degrees Celsius (in Sweden!) you're not supposed to be indoors. And I'm not - I'm probably at the beach right now. But when you do call it a night and head home it's nice to have an apartment that feels like a holiday home I think. Even if you live in the city it reflects that easy breezy temporary summer house you would prefer to live in during the summer.  Or what do you think? /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...