fredag 20 juli 2012

pausfågel


Tycker du det är lite trist och tråkigt här på bloggen just nu? Lite för långt mellan inläggen! Ta en kik på våra Instagram så länge, där händer det grejer! Imorgon ska vi på kusinbröllop så då kan ni följa oss hela dagen via användarnamnen kajekaje och hannajepp. Vi ses dock snart här igen!

Do you find the blog a bit boring? Is it a bit too long between our posts? Just have a look at Instagram in the meantime and we will be back shortly! Tomorrow we're going to our cousin's wedding so follow us during the day, by adding the usernames kajekaje and hannajepp. See you soon! /Hanna

1 kommentar:

  1. Hej hej.
    Tack så mycket. Javisst, självklart får du låna min bild! Bara roligt!
    Fått mycket gjort i sommar pga regnet!

    Kram Sophie

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...