onsdag 25 juli 2012

around the world


Bilder: A Merry Mishap
 
Det är alltid kul när personer som inte bor i Skandinavien eller kommer härifrån finner inspiration ifrån vårt hörn av världen. A Merry Mishap är en väldigt inspirerande blogg med inlägg efter inlägg med enkla skandinaviska lösningar, marimekko-muggar och grafiska planscher från svenska designers. Man kan knappt ana att personen bakom bloggen heter Jennifer och bor i Idaho. Men tänker man efter inreder en hel del svenskar med kuddar från New England eller bohemiska tyger från Indien, och tur är väl det för inspiration är menad att delas!

I always like finding blogs and persons who doesn't live in Scandinavia but somehow has adapted our design point of view anyway. A Merry Mishap is one of those blogs. She posts lovely pictures of simple scandinavian furniture, marimekko coffee mugs and graphic posters from Swedish designers. You can't tell that her name is Jennifer and she lives in Idaho! But then again quite many Swedish homes are decorated with inspiration from New England or India, which points to that inspiration is supposed to be shared. /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...