torsdag 5 juli 2012

worst case scenario

here
Hanna och jag åker på en efterlängtad semester på tisdag och jag är i packartagen här hemma. Jag lider tyvärr av kraftig packångest och det brukar sluta med att jag slänger ner allt i resväskan (nej det kommer förmodligen inte regna en hel vecka på Mallis i juli men man kanske behöver tre långbyxor och två Converse ändå?) Ja jisses, fortsättning följer...

Hanna and I are going away on a much needed vacay on Tuesday and I'm trying to pack. I can possibly be the worst packer ever but who knows, it might rain for seven days straight (Spain in July, yes probably...)? /Kajsa 

2 kommentarer:

  1. Packångest ja... Men det är ännu värre att packa upp sedan när man kommer hem, tycker jag. ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha, det är bara att köra all-in! Det värsta som kan hända är att man får kånka runt på en massa grejer man inte använt! Själv kommer jag åka ner utan någonting, känns det som nu, jag har ju INGENTING att ha på mig! :P
    /Hanna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...