måndag 30 juli 2012

it's supper time
Bilder: Seventeendoors, med stort tack!

Vilken pärla! Jag gillar allt med restaurangen Supper i Visbys bakgård. Färgerna, dukningen, den råa betongen och den varma medelhavs-/Gotlandskänslan. Tack Seventeendoors för fina bilder och för tipset!

What a gem! I like everything about the restaurant Supper's backyard. The colors, the table setting, the raw concrete furniture and the almost mediterrean feel of it all. You will find it in Visby, Gotland. Many thanks to Seventeendoors for the lovely pictures and the tip! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för fina ord, och klart att hannorna ska hålla ihop ;)

    Den där restaurangen hade man mer än gärna besökt!

    Kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Så himla fint! Ha en skön helg. /Elina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...