söndag 29 juli 2012

home and away

Bild: Instagram (hannajepp)

Igår varvade jag internet, eller i alla fall alla mina bloggfavoriter i listan till höger. Idag sätter jag mig i bilen och kör söderut. Södra Tyskland och Frankrike står som resmål och förhoppningsvis bjuds det på finare väder där än vad som utlovats här. Önskar dig en härlig kommande vecka vad som än står på schemat.

Yesterday I spent the day just surfing around. I visited all my blog favorites from the list to the right. Today I will get in our car and drive far south. Germany and France is our goal and hopefully we will find some nice summer weather down there. Wishing you a lovely upcoming week whatever you're up to. /Hanna

1 kommentar:

  1. Å vilken lyckost! Ha en härlig resa. Kram Elina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...