torsdag 9 augusti 2012

Fun times ahead


photos DoYouFancyThis

Än är inte hösten kommen, men visst är det lite mörkare på kvällarna och friskare vindar när man går ut för att äta lunch? Jag känner mig inte redo att släppa taget om sommaren än på flera veckor och planerar fortfarande cavahäng på balkongen, kvällsdopp och restaurangbesök mitt i veckan för att hålla kvar känslan av semester. Vi på DoYouFancyThis har en spännande höst framför oss och längtar efter flera roliga projekt, både här på bloggen och i verkliga livet. Hoppas ni hänger med!

The autumn isn't here yet for weeks, even if it's hard to believe sometimes when the winds are a bit colder and the nights darker. I refuse to let go of the summer and are still planning parties outdoors and late night swimming just to keep that lovely holiday feeling. DoYouFancyThis are looking forward to an exciting autumn, both here on the blog but also in real life. I hope you want to join us! /Kajsa

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...