tisdag 14 augusti 2012

I will survive

photo DoYouFancyThis
Köpte färsk, ekologisk citronmeliss och timjan i helgen. Tror att de flesta kryddor i kruka som man hittar i matbutiken är odlade för att bli uppätna ganska på direkten, eller så har jag intalat mig själv det eftersom de inte brukar leva så länge hemma hos mig. Nu har jag dock gett mig flaen på att de ska överleva, heja mig! Visste ni förresten att citronmeliss heter lemon balm på engelska, hur fint?

I bought pots of fresh lemon balm and thyme this weekend, again... They usually don't survive for many days after moving in to my kitchen, but I will fight for them this time! /Kajsa

1 kommentar:

  1. Eva i München16 augusti 2012 20:46

    Hej! Jag har hört, men ännu ej provat själv, att de färska kryddorna man köper i affären överlever bättre om man planterar om den till en större kruka. Lycka till!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...