fredag 10 augusti 2012

two high and one lowBilder: Marie Claire Maison, via Seventeendoors

Visst märker man ett djup (eller är det det där de kallar oumph) när man ser Caroline Strejifferts hem? Det som fastnade starkast hos mig är idén med tre stora bord som skrivbord, varav ett med avsågade och lägre ben som fungerar som avställningsyta. Perfekt! Se mer hos Seventeendoors.

Is it just me that find an extra depth in these spaces, or maybe it's what they call 'oumph'? In the home of Caroline Strejiffert, I've found one particular thing which I will try to remember - their solution with two high tables for an office area, and one with lower legs just beside. Perfect! See even more pictures at Seventeendoors. /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...