onsdag 19 september 2022

a few bright ideas
Bloggdagen i Helsingborg som vi besökte förra helgen inspirerade till att börja visa mer egna bilder, träna på att redigera dem och dessutom genomföra alla de miljontals idéer som svävar in i medvetandet. Ovan ser ni faktiskt bevis på alla tre! DoYouFancyThis-vykortet och det inramade citatet är båda medlemmar i vårt egengjorda grafiska utbud, och fler kommer, vill jag lova.

So I'm starting to feel more and more inspired to show some photos of my own, to get better at editing them and to really implement all of those project ideas that keeps coming back into my mind. In these pictures you see evidence of all three actually! The DoYouFancyThis postcard and the framed quote is both memebers of our own graphic design line and there is more to come. /Hanna

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...