torsdag 6 september 2022

come together


Bilder: via Hannas Room

Jag gillar när saker och ting 'makes sense'. När 'what comes around goes around' och man knyter ihop säcken, så att säga. Jag gillar däremot inte att man börjat tappa det svenska ordförrådet och tar sin tillflykt till det engelska, men men... Därför gillar jag extra mycket dessa fina bilder via fina Hannas Room, som är tagna av A Piece Of Cake's hem. Hon heter Deborah och har instagrammet Apieceofcake82. Det är samma tjej som nu börjat småblogga hos A Merry Mishap och voilá - bloggcirkeln är sluten!

I like when things makes sense and when what comes around goes around. That's why I was so glad to find these pictures over at the fabulous Hannas Room - of A Piece Of Cake's home. The very same girl, who's name is Deborah and who's on Instagram as Apieceofcake82, that's recently started to blog over at A Merry Mishap, and voilá ther you have it, a full circle of favorite blogs. /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...