måndag 3 september 2022

hvor der er vilje, er der også en vejBlandade instagram-bilder från den senaste tiden (jag heter 'hannajepp', om du vill följa). Bäst är ändå citatet jag fann i en dansk tidning i somras. 'Hvor der er vilje, er der også en vej' - Det ska jag leva efter denna veckan!

Som mixed pictures from my Instagram lately (I'm 'hannajepp' if you want to follow me). The best thing is the quote, on the second picture which I found in a danish magazine. I would translate it to 'If there is will there is a way' and that's what I will keep in mind this coming week! /Hanna

3 kommentarer:

  1. Find Bilder! Ha en fin Måndag :-)

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren hos mig, det är originalgolv.. och jag gillar det jätte mycket! Kallas visst för Årsta parkett.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...