söndag 30 september 2022

striped geometry

Ibland så får man knasiga DIY-idéer och de verkar alltid lika lätta att genomföra i tanken, men denna var verkligen lätt! Med några randiga papperssugrör, ett snöre och en sax så kan man enkelt göra en diamantformad mobil. Min plan är att göra flera och sätta samman dem som en större mobil Vad tror du om det?

Sometimes you just get these DIY-ideas and most of them seems really easy to finish. And this one actually is! With some striped straws, a band and a scissor you can easily do your own diamond shaped mobile. The plan is do more and put them together in a bigger form. Do you think it would work?  /Hanna

4 kommentarer:

  1. Superfint ju, vad pysslig du är! /Kajsa

    SvaraRadera
  2. Snyggt! Jag tror att det blir jätte fint att sätta till fler också.

    SvaraRadera
  3. I love your TOWN tea cup! and this geometric thingie looks pretty cute :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...