tisdag 18 september 2022

mixed island randoms


Lite blandade bilder från hårddisken, för vad botar väl reslängan bättre än att titta på foton från underbara äventyr runt jorden? Själv har jag en förkärlek för öar av någon anledning, som Tasmanien och Australien (bild 1 och 2), Fårö (bild 3 och 4) och Manhattan (bild 5).

I love travelling, especially to islands. And what can cure that feeling of wanting to fly away (preferably yesterday) better that looking at photos from adventures around the globe? Picture 1-2 are from Tasmania and Australia, picture 3-4 are from Fårö and the fifth one is from Manhattan /Kajsa

2 kommentarer:

  1. Och i somras blev det Mallorca och året dessförinnan Bornholm... Ser ett mycket tydligt samband här, ja! Kram på dig!

    PS. När bokar vi nästa? =)

    /Hanna

    SvaraRadera
  2. Härligt fina bilder! Alltid kul att rota runt i sina gamla bildarkiv och se vad man hittar! :-) /Elina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...