måndag 24 september 2022

lately

Ni som följer mig på Instagram (kajekaje heter jag där) får blunda nu, för er andra kommer här några glimtar ur mitt liv nu på senaste.
Everyone who follows me on Instragram (kajekaje is my username) can look away now, for the rest of you I present some snapshots from my life recently: 

Jag var hemma med en hemsk förskylning i veckan och fick tillbringa många timmar i soffan, bland annat i sällskap av  Malou.
I lördags hade jag frisknat till tillräckligt mycket för att möta upp kompisgänget för frukost. Blev även en loppissväng där jag fyndade denna guldstickade västen för 15 kronor. I övrigt sportar jag ett par urtvättade jeans från Uniqlo, tee från Cos och nytt halsband from H&M.  
Hannas och min kusin gifte sig för några veckor sedan, här försöker jag få till en hemmagjord fransk manikyr inför bröllopet. 
Förra lördagen for Hanna, jag och Rebecca på en superinspirerande bloggdag i Helsingborg. Becca och jag passade på att föreviga oss i en spegelblank toalettkub, jag (till vänster) iklädd Converse, svart kjol från Vero Moda, stickad tröja från Mango samt favoritkappan i tencel från Minimarket. Rebecca har klänning från Marlene Birger, kofta från Zara och gips förorsakad av fotbollsmatch samt ett par snygga boots. 
Förrforra veckan tog jag mig ledigt några dagar och passade på att käka långfrukost framför Nyhetsmorgon. Favoriterna just nu är ekologiskt jordnötssmör på sesam-Finncrisp samt blåbärs- och mangosmoothie. Plus en balja mörkrostad kaffe såklart!
Min diet består för tillfället av väldigt mycket ost, av alla de slag. Ett tips är att griljera getost med lite olivolja och mycket timjan, äts sedan med fördel tillsammans med balsamvinäger och sallad. Ett annat tips är att steka chévren och ha som tillbehör i sallad, mums! 
/Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...