lördag 20 oktober 2012

After WorkVet ni vad? Jag och min kompis Rebecca har startat modeblogg! Vi gillar mode och foto och kände att tja, varför inte? Så här är den, vår blogg After Work där vi speglar vardagen som kontorsarbetande unga kvinnor i karriären. Jag jobbar med företagskunder på bank och Rebecca arbetar med webb, administration och design på textilföretag så våra stilar och dresscodes skiljer sig vilket jag hoppas skapar en bra blanding och spännande mix. Givetvis stannar jag här på DoYouFancyThis med syrran parallellt och hoppas ni följer, sprider och kommenterar både här och på After Work! Massor av bloggkärlek från mig!

Do you know what? My very good friend Rebecca and I are launching our fashion blog today! We're both fans of fashion and photography so we figured, well, why not? So here it is now, our blog After Work where we show our lives as young business women. I work as a corporate banker and Rebecca works at the office of a textile manufacturer so our dress codes and stiles differ quite a lot, I believe that will create an inspiring mix. I will keep blogging with my sister at DoYouFancyThis and I hope you will follow, spread and comment both here and at After Work! Lots of blog love /Kajsa

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...