tisdag 2 oktober 2012

svartvitt


Tänkte som utlovat visa lite nyinköpta saker. Lisa Bengsson-trycken är nog inte obekant för någon vid det här laget men jag har bara inte kommit mig för att köpa mina taxar förrän nu. Valde Petter och Barbro för jag tyckte de passade bra ihop. Dynorna hittade jag på loppis för några helger sedan, tänkte ha dem på balkongen nästa år. Som ni ser på bilderna råkade jag tvätta den ena i alldeles för hög temperatur så att den blektes och blev knölig, men det gör inte så mycket tycker jag.

Like promised are here some photos of new things in my home. The prints made by Lisa Bengtsson are something I've been meaning to buy for quite some time now but never got to it. I chose Petter and Barbro since I think the look good together. The cushions are a flea market find but I unluckily managed to wash one of them too warm so it's a bit paler than the other, but I don't mind /Kajsa

3 kommentarer:

 1. De är himla fina de där taxarna! Ha en fin Tisdag också. Kram Elina

  SvaraRadera
 2. Snyggt gillar hennes Taxar. Ha en bra dag./Anna

  SvaraRadera
 3. Fina. Kan du mejla mig när du ser detta? V ihar ett erbjudande gällande er blogg.
  mysklader[at]hotmail[punkt]com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...