onsdag 10 oktober 2012

clever details

Bilder: Bolaget Fastighetsförmedling, via Emmas designblogg

Låt kläderna vara en del av rummet med en fiffig upphängningsanordning. Tror inte den är särskilt svår att fixa själv faktiskt. Varför inte skriva inköpslistan eller veckans meny direkt på kaklet i köket? Det finns ju pennor som är enkla att torka bort! På sista bilden gillar jag att de låter grejer som ofta ser stökiga ut få vara framme men på en liten yta, som här uppe på trälådan. Begränsat stök är det bästa stöket!

Let your clothes be a part of the room with this clever device. I don't think it's too hard do make by yourself. Or why not write the grocery list or the menu of the week directly on the tiles in the kitchen? There is a lot of pens which are easy to clean off. On the last picture I like that they constrained the messy things on to a small surface, like on top of the wooden box. /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...