lördag 27 oktober 2012

tipslördag


 
Bild 1 härifrån,  Bild 2 härifrån, Bild 3 och 4 egna

Har du inga helgplaner kan du buda hem bondbrudens Britt Eklands päls på auktion här, eller kanske inte. Annars rekommenderas en titt på Nelly.coms nya linje Savannah som innehåller några riktigt fina plagg här. Själv ska jag tända en massa ljus och läsa en tidning eller två. Det blir lagom!

If you don't have any plans this saturday you could bid on a fur coat that Britt Ekland used to own here, or maybe look at newer clothes here - Nelly.com's new line Savannah with some really nice pieces. I will spend my saturday lighting candles and reading magazines, I think! /Hanna

1 kommentar:

  1. I like your story, ok, i’ll bookmark this site and return here in next few days.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...