torsdag 11 oktober 2012

Vinn en mysig kudde !DoYouFancyThis har äran att presentera en tävling till er som läsare! Vi tycker det är så himla kul! Johanna bakom webbshoppen Jdots har ett öga för såväl mysiga inredningsdetaljer som återvinning och nya idéer, så ta en titt på www.jdots.se så får du se!

Vi lottar ut en mysig kudde ur sortimentet på Jdots och det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att gilla Jdots Facebook-sida och sedan maila in vilken kudde ni väljer om ni vinner och varför! Okej?

1. Gilla Jdots Facebook-sida genom att klicka här.
2. Gå in på Jdots och välj vilken kudde du gillar bäst!
3. Maila doyoufancyme(a)hotmail.se med en länk till kudden, samt en motivering till valet!

Den sista oktober är sista dag för tävlan. Och som grädde på moset för alla är att Jdots erbjuder 15% rabatt på alla kuddar i hela oktober. Så även om du inte vinner kan du få klämma på favoritkudden!

Vinnaren utses i samråd mellan DoYouFancyThis och Jdots, och presenteras här på vår sida, samt meddelas via mail. Hör gärna av er vid frågor och lycka till! /Johanna, Kajsa och Hanna

3 kommentarer:

  1. Jippi, vilken rolig tävling! I`m in! :)

    SvaraRadera
  2. Åh så kul med tävling! Mitt bidrag kommer strax! :)

    SvaraRadera
  3. Kul tävling och fina priser.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...