söndag 7 oktober 2012

cleaning out my closetBilder: DoYouFancyThis
Sommarklänningarna, favoritshortsen och de alldeles för höga sandaletterna har i helgen fått lämna plats åt tjockstickade tröjor, vinterkappan och jeanssamlingen. Under varje garderobsrensning hittar jag alltid kläder som behöver fixas, saknade knappar och helt nya sätt att matcha favoriterna - leopardjeans och skepparkavaj? Varför inte! Som ni ser har höstrensningen inte varit särskilt hårt dragen eftersom det mesta som hänger kvar känns pastelligt och ljust. Det som faktiskt fick lämna plats packas ner i påsar och förvaras till nästa säsong. So long summer!

The summer dresses, favorite shorts and way-too-high-heels has moved out of my closet this weekend, and made some room for heavy knits and winter coats. As you can see I wasn't very hard on my self since most of my closet still looks pretty bright in light colors. The clothes that actually was removed is now packed in bags and put away until next season. So long summer! /Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...