fredag 8 mars 2013

bohemian bling flingBilder: Glitter Guide
Är ni som jag så inspireras ni av ett riktigt välarbetat moodboard, som på översta bilden. Lägg till fina kontraster mellan råa detaljer som metaller och döskallar med mjukare textilier och ljusa färger, så har man ett riktigt bra hem. Just denna bohemiska härligheten tillhör smyckesdesignern Samantha Wills. Bilderna fann jag här.

The home of jewelry designer Samantha Wills contains a good contrast between ruff materials, such as metals and more softer fabrics and colors. I really like the bohemian vibe here. See more pictures at the Glitter Guide. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Vilken skön blogg du har:) och jag följer nu.

    Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

    Ha en kanondag

    LOVE Maria från inredningsvis.se

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...