onsdag 27 mars 2013

look! a guest post!

Bild: My Scandinavian Home

Idag har jag gästbloggat hos My Scandinavian Home. Jag blev jätteglad när jag fick frågan om att hjälpa till med ett gästinlägg, eftersom jag följt My Scandinavian Home sedan fler år tillbaka. Klicka här för att se hela storyn. Tack så mycket, Niki! Nu ska jag återgå till packningen och förfasas över vilka mängder av saker man intalar sig måste följa med runt halva jordklotet. Eller ska jag ta tjuren vid hornen och bara packa det allra nödvändigaste för en gångs skull?

Today I'm the guest blogger over at My Scandinavian Home. I was really happy when Niki asked me to contribute to her blog (Thanks, Niki!) since I've been a regular visitor of the blog for a long time. I hope you will like it, click here for the whole thing. Now I have to get back to packing the ridiculous amount of stuff that you think you will need while travelling. Should I just discard it all and travel light for once? /Hanna

3 kommentarer:

 1. Mycket fint inlägg du gjorde hos Niki på MSH! Gjorde att jag hittade hit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Välkommen, hoppas du gillart =)

   Radera
 2. I really enjoyed your post! I did a guest post right before you, too :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...