tisdag 5 mars 2013

run for it


Bilder: Doyoufancythis.com

Hur svårt kan det vara? En mil i löparspåret liksom. Efter ungefär två års tvekande och velande inför Malmömilen, så kanske det är dags att bara göra det. Mitt längsta hittills är 7 km (på löpband!) och tanken på träningsvärken jag fick efteråt gör inte att ytterligare tre kilometer känns särskilt motiverande. Fast å andra sidan - hur många av de som åkte Vasaloppet i söndags var supertränade? Just do it!

So I'm thinking about running Malmömilen this spring, it's a 10 km race in Malmö, which I've been thinking about for a few years but never done. My longest run is 7 km and that really hurt, so we'll see if I'm up for it.  ;)/Hanna

3 kommentarer:

 1. Heja! Fin bildkombo - gillar mycket!

  SvaraRadera
 2. Det fixar du. Sprang själv mitt första millopp förra sommaren och har sedan dess blivit ganska flitig i spåret. Rekommenderar att följa ett träningsprogram som hjälper en att lägga upp träningen och ger lite variation. Fungerade superbra för mig!

  Lycka till!!

  http://jogg.se/Program/Traningsprogram.aspx

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag tror att du klarar det finfint. Johan hade inte sprungit länge innan han klarade av Göteborgsvarvet :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...