fredag 29 mars 2013

going away


Som du kanske har förstått så ska vi ut och resa, när ni läser detta så har vi redan landat faktiskt. Två totalt olika destinationer i Asien står på agendan under de kommande två veckorna, så det kommer bli lite tystare här hos oss. Vi har förberett några få inlägg och kommer kanske få iväg ett par på plats. Så länge får ni ha det så bra, så hörs vi framöver!

As you may have picked up we're going on a trip for a few weeks and as you read this we are already there. We're headed for two different destinations in Asia and will be gone for almost two weeks. So the blog might be a bit silent, but we've prepared a few posts in advance and perhaps we'll post something from our trip, but we'll see. Have a great time in the meantime! /Hanna & Kajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...