onsdag 6 mars 2013

white wednesdayBilder: Doyoufancythis.com
Jag är sugen på vita kostymer, pastelliga kjolar och att få vara sådär sval mitt på sommaren som man bara kan drömma om i början på våren. För väl där känns målbilden med den vita kostymen som ett oerhört opraktiskt val och framförallt inte alls lika svalt och snyggt som planerat. Men men, drömma bör man...

I'm really longing for white suites and pastel colored skirts in the kind of way you only can in the beginning of spring. When it's time to put on that white suit it never seems practical and you never find the right occasion. Dreaming will do... /Hanna1 kommentar:

  1. Inte meningen är krossa din dröm, men är inte vita kostymer just precis allra snyggast på bild. Ett sk stå-plagg, helst inte i verkligheten, utan bäst just på bild. I en naturlig pose.
    Jag håller med, snyggt som attan. I teorin.
    Pastelliga kjolar däremot - bring it on!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...