söndag 20 maj 2012

come shineNågra spridda ord i bokhyllan, som tål att tänkas på (eller egentligen inte, för de betyder inte så himla mycket). Tänk inte för länge bara, då missar du kanske det som faktiskt händer, vilket man också får tänka på ibland. Jag tar mitt eget råd och cyklar och ser om vi kan hitta någon fisk att grilla ikväll. Först solskydd, för nu har sommaren verkligen kommit! Trevlig söndag!

Some scattered words in the book case, worth thinking about (well, they don't really mean anything though). Just don't think to hard, you might just miss what's actually happening in the meantime. I'm about to take my own advice and go see if I can get some fish for supper. But first sunscreen, it's summer in Skåne today! Happy sunday! /Hanna

1 kommentar:

  1. Great titles, really make you think! What beautiful weather we had....entiligen! :) I hope you guys had a great weekend.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...