onsdag 9 maj 2012

out of focus

 


Bilder: 1. elle decor; 2. rue magazine; 3. unknown; 4. rue magazine, via Crystal Gentiello
Okej, fokus ligger faktiskt ganska långt ifrån DoYouFancyThis just nu. Träning, jobb, långweekends och härligt vårväder gör att man har lite annat för sig. Bjuder på dessa bilder så länge, som jag lånat av Crystal Gentiello, chefredaktören för bästa online magasinet Rue Magazine. De har för övrigt släppt nytt nummer här! Jippie!

So, my focus isn't really all on DoYouFancyThis right now. With a lot at work, evening activities, short weekend trips and lovely spring weather you kind of have other things to do. In the meantime you can enjoy these nice pictures that I borrowed from Crystal Gentiello,the editor-in-chief for Rue Magazine., which by the way just released a new issue! Jippie! /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...