tisdag 22 maj 2012

en långhelg i tretton bilder

Det händer ju inte varje dag att vi är särskilt personliga här i bloggen och visar bilder på oss själva exempelvis, men varför inte? Presenterar därför historien om en härlig långhelg i maj med bilder snodda från min egen Instagram (sök på kajekaje så hittar ni mig förresten).

We don't get very personal here on the blog that often, but hey why not? So here's thirteen photos from my Instagram (search for kajekaje and you'll find me!) that will show you what I've been up to this weekend.
Slutade tidigt från kontoret i onsdags, kom hem och fick modebloggsfeeling framför hallspegeln. Får nog öva på posen dock, halsen försvann!
Älskar tunna silversmycken! Fick bli en närbild på ring och halsband. 
I torsdags var det Kristi flygare och ledigt. Inledde dagen med latte och hemmagjorda knäckebröd hos mamma innan vi begav oss mot loppis. Mycket folk, en hel del regn och ganska mycket pastellig badrumsinredning.  
Fyndade bland annat en champagnehink!
På fredagen hade jag klämdag och tog sovmorgon.
Sedan hängde jag här mest hela dagen.
En utav mina favoritkuddar. 
Efter ett tag blev jag hungrig och tog en sväng till affären. Köpte sparris, saffran och parmesan som jag skulle göra risotto på tillsammans med finriset från Italien.
Väl hemma tappade jag dock matlagningssugen och gick direkt på godsakerna. 
I fredagskväll var det dansshow för hela baletten, det gick som en vals.
Hanna hade kommit hem från Malmö och vi mös hemma hos mamma med Pytte-hunden. 
Vaknade till en solig lördag och begav oss på ny loppis.
På lördagskvällen var det dansshow igen och jag fick blommor! Vasen köpte jag på torsdagsloppisen. Söndagen spenderade jag med fina vänner i en solig trädgård, med jordgubbstårta och många skratt. 
/Kajsa

1 kommentar:

  1. Söta du! Ja, man vill ju faktiskt lära känna mer av personen bakom alla dessa bloggar! I alla fall lite bilder ibland:) Blir glad när jag ser dig:) Älskar din fina tunna ring! och vasen..superfin!
    Kramar
    Hanna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...