torsdag 24 maj 2012

the potato rows


Bilder: Bolig
"Besøg et dejligt rækkehus i kartoffelrækkerne" heter artikeln där detta danska drömboendet hittades, och kan väl fritt översättas till att det är ett härligt radhus i ett område som kallas Potatisraderna (idylliskt namn!). Konsekventa val har gjorts, som att de har liknande trägolv både ute och inne och valt återupprepande mönster, kolla in kaklet och golvet i badrummet. Tillsammans med rejäla materialval som metallköket blir helheten helt perfekt tillsammans med fasadens lite ojämna tegel och murgrönan som ser ut att få växa fritt på uteplatsen. Jag ler brett när jag ser detta, och känner för att flytta in på direkten!

"Besøg et dejligt rækkehus i kartoffelrækkerne" is the name of the article where this dreamy house was found, which translates (freely) to a lovely townhouse in a neighborhood called The Potato Rows. The consistency in the repeating patterns, like the tiles and floor in the bathroom and the really rustic material choices like the metal kitchen is a great combination with the wildly grown terrace and rough exterior with the tiles. I can't help but to smile when I see this! /Hanna

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...