måndag 21 maj 2012

det måste klaffaBilder: Magdalena Björnsdotter, via Sfgirlbybay
Hmm, varför inte klaffstolar, tänker jag när jag ser Magdalena Björnsdotters bilder här. En ljus och luftig lägenhet med rejäla träbord, rustika skåp och snygga ihopfällbara klaffstolar. Har inte ens tänkt det som ett alternativ nu när jag funderar på att uppgradera i köket... men som sagt... varför inte?

Hmm, why not take a shoot at foldable chairs, is my first reaction when I see Magdalenda Björnsdotters pictures here. In a light and airy apartment they are the perfect match to those heavy wooden tables and rustic furniture. I haven't even considered them as an option when I'm now thinking about some new seats for my kitchen... but why not? /Hanna

2 kommentarer:

  1. Nu är det som såhäran att jag råkade hitta hit genom Carros blogg och håll i hästen vad glada bilder! Hit kommer jag fler gånger! :)

    SvaraRadera
  2. Klaffstolar - vilken bra idé!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...