fredag 18 maj 2012

everyday weekend
Nu är det snart dags för veckans andra helg! Med alla dessa röda dagar och klämdagar känns det som att man knappt gör något annat än tar ledigt, vilket såklart är riktigt härligt. Det har bloggats lite på sistone om hur man enbart presenterar sig från sin allra bästa sida i bilder och inlägg på många bloggar och hur man blir lite trött på det (läs mer här, här och här). Jag tycker att det är helt naturlig att vilja påverka bilden av sig själv till en mer positiv när man har chansen, även om man vet att den inte är helt sann. Här skulle man kunna snöa in på en diskussion om 'Vad är sanning?', men det hoppar vi över idag. Så länge man behåller en balans mot vardagen och inte försöker dölja hur det "egentligen" ser ut så är det bara att köra, tycker jag, fram för mer vardagsrealism! Ovan har jag i alla fall försökt tolka min vardag i några stökiga, men också något stylade bilder. Happy weekend!

It's weekend time again and with all of these public holidays that we've been having lately it almost feels like we have no everyday life, which is nice of course. There's been some posting regarding the perfect life most bloggers present in their photos (read more about it here, here and here) and even though you realize that most bloggers only show of their good sides and that there are bad ones, you can't help but to wring the truth (well here we could start a new discussion about 'What is truth?', but let's not...) when you have the chance. It's important to be able to show what you want but also to keeping it real. Above is some pictures from my everyday life, a bit messy and a little bit styled I must admit. Happy weekend! /Hanna

2 kommentarer:

  1. Härliga Bilder och snygg väska!!! Ha en fin helg. Kram!

    SvaraRadera
  2. I like the last pic especially. happy weekend

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...