söndag 4 augusti 2013

autumn is comingBilder: Broste Copenhagen

Med den stundande höstens intyg kommer också nya kollektioner till butikernas hyllor. Broste Copenhagen visar linne och andra naturmaterial med gedigen keramik i dova nyanser, som för mig faktiskt andas en del sommar. Och då är det väl ändå okej att nämna den där årstiden på H som närmar sig?

With autumn around the corner there is also a ton of interior news hitting the stores right about now. I like the Broste Copenhagen pictures with linen, ceramics and neutral colors. They actually remind me a lot about summer, which is a big plus when you don't really wan't to think about the upcoming season. /Hanna


3 kommentarer:

  1. Huh...! Vill helst inte tänka på hösten riktigt än, men fin-fina bilder ni bjuder på. Lite inspirerad och sugen på höst blir man allt. Men bara lite! Det får allt vara sommar ett tag till. :)

    SvaraRadera
  2. Jo visst får man nämna den kommande säsongen, och man börjar ju bli sugen på ny fin inspiration inför det. Fast än hoppas jag på fina sommardagar! :-) Kram Elina

    SvaraRadera
  3. Väldigt fin inspiration ska tilläggas :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...