torsdag 29 augusti 2013

the kitchenFoto: Doyoufancythis.com

Dagens fabriken-tema är Köket, denna mittpunkt i de flesta hem. Hade vi inte bott i en hyresrätt med begränsat utrymme för renoveringar hade jag visat fler delar av vårt kök. Ni får helt enkelt nöja er med bilder på ett köksbord och en megastor och blå hortensia som jag fått av Kajsa. Kika in här för fler bilder på temat!

The theme over at Fabriken is The Kitchen, today. If I didn't live in a rental apartment with renovation limitations I would definetly show you more of this room. But you'll have to seetle with some pictures of my kitchen table and a large blue hortenisa that Kajsa gave me! See more pictures of kitchens here. /Hanna

2 kommentarer:

  1. Ah hortensia är nog drottningen av blommor just nu.
    Snygg lampa som anas.
    Linnéa

    SvaraRadera
  2. Fint kök, och vilken härlig hortensia!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...