onsdag 28 augusti 2013

the hay tray

Bild: Doyoufancythis.com

Gillar du som jag de fina och färglada brickorna i geometriska former från Hay? Ta då en titt här där du kan beställa tre nummer av danska Costume och få brickorna på köpet. Två bra saker på en och samma gång (bara de nu skickar över sundet...) Bilden ovan är tagen i Hays fina butik i Köpenhamn när jag och Kajsa var där i helgen. Fler bilder från dagsutflykten kommer snart.

If you like the trays from Hay just as must as I do you should take a look at this offer. If you subscribe to the danish magazine Costume you'll get the trays as a gift. I just hope they ship to Sweden. /Hanna

1 kommentar:

  1. Such fab trays! Could be worth the sub (if they indeed ship to Sweden) I Love your photography too.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...