tisdag 6 augusti 2013

my top shelfBilder: Doyoufancythis.com
Det är någonting med badrumsskåp. De flesta innehåller hemligheter, favoritprodukter och huskurer som kan rädda vad som helst när som helst och jag tror att det är därför som jag gillar sidan Into The Gloss så mycket. De kikar in hos nyckelpersoner inom mode- och skönhetsbranschen och inspekterar deras badrumsskåp helt enkelt. Här kan du se vad Miranda Kerr har på översta hyllan i sitt skåp till exempel. Mina favoriter? De ser du ovan: Byredo parfym, Bioline rengöring, Moisture surge ansiktskräm och All about eyes ögonserum (japp, har man passerat trea-nolla-strecket så är det dags för ögonserum), samt Maybellines mascara, som jag återkommit till efter cirka 10 år med andra mascaror. Vad finns i ditt badrumsskåp? Några trick att dela med dig av? Har du en blogg får du gärna visa där!

I guess I'm not the only one who browse through Into The Gloss' stories every now and then? There is just something about knowing the little secrets and solutions to other peoples beauty by looking in their cabinets. In mine you'll find the products above; the Byredo perfume, Bioline cleanser, Moisture surge facial moisturizerAll about eyes serum and Maybelline's mascara. What's in yours? /Hanna

1 kommentar:

  1. Håller med, det är nåt visst med badrumsskåp. Jag har precis samma mascara som du, himla bra den där.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...