fredag 30 augusti 2013

The coaster story

Jag är ingen sådan där rabiat underläggsmänniska som är rädd för fläckar och spill och ringar på träbord, men tänker att jag kanske borde bli eftersom jag hittat de snyggaste glasunderläggen i marmor. Snyggt kantiga och i perfekt färg. Dessutom med slitningar som får mig att fantisera om att de en gång tjänstgjort som små whiskyglasbrickor i TV-serien Dallas. Mer troligt är att de bott hemma hos någon familj i Fjälkingtrakten, det var nämligen där jag hittade dem på loppis. Inte så glamoröst kanske men ursnygga ändå, tycker jag. Härlig fredag förresten finingar!
I have never been one of those people who insists on putting coasters under glasses and plates, but I might become one now that I have these gorgeous marble ones. I am imagining that they used to serve as glamorous treys for whisky glasses in the TV show Dallas. More likely though is that they lived with a family in the north of Skåne where I found them at a flea market. Either way; I like them.  Have a fabulous Friday! /Kajsa

3 kommentarer:

  1. Gillar verkligen formen och enkelheten i dess färg, helt klart ett bra fynd!

    SvaraRadera
  2. wow de er virkelig flotte!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...